Dit is de webpagina van de ledenadministratie. Er zijn aparte pagina's voor lid worden en de contributie van de vereniging. U vindt deze informatie via de buttons met dezelfde naam in het menu aan de linkerzijde van de pagina.

Eventueel afmelden voor een lidmaatschap kan alleen schriftelijk dan wel via email bij de ledenadministratie. Afmeldingen worden altijd bevestigd. Mocht u geen bevestiging ontvangen kijkt u dan eerst of deze wellicht bij de spam of geblokkeerde e-mails terecht is gekomen. In alle gevallen is het zo dat wanneer u geen bevestiging heeft ontvangen de afmelding niet bij de ledenadministratie is ontvangen. Stuurt u dan een nieuwe afmelding of neem contact op met de ledenadministratie.