Ons Veteranentoernooi is dit jaar op zaterdag 25 augustus

Ons jaarlijkse Veteranentoernooi om de  Claus Imholz Bokaal wordt dit jaar op zaterdag 25 augustus 2018 gehouden. Ook nu weer zijn de twee speelvelden vanaf 16.00 uur beschikbaar en beginnen de eerstre poule wedstrijden om 16.30 uur. Er wordt gespeeld in 2 poules van 4 ploegen en na de poulefase spelen de nummer 1 van de poules tegen elkaar, evenals de nummers 2 enz. Zo komt er dus een eindstand van 8 teams tot stand en de winnaar krijgt voor een jaar als opvolger van Olympia de Claus Imholz Wisselbokaal in huis.

De deelnemers dit jaar zijn de bekende ploegen en de FC Oudewater is nieuw. Die deelnemers zijn:

DONK, Olympia, Oosterheem, CVC Reeuwijk, De Rijnstreek, Gouda Zat., Gouda ZO en de FC Oudewater

De wedstrijden zijn rond 19.30 uur afgelopen en na de prijsuitreiking kan men aan de BBQ, voorzien van muziek door een DJ en/of zanger. Uiterlijk om 23.00 uur sluiten we onze deuren.....

Het belooft dit jaar weer een leuk evenement te worden. In augustus zetten we meer gedetailleerde informatie op deze website, maar noteert u alvast 25 augustus!

Namens de organisatie,

René van Koetsveld en Paul Huurdeman