Veterinnen komen op stoom: nu al 14 namen in beeld

Sinds 15 februari 2018 traint een steeds groter wordende groep dames op donderdagavond. Begonnen met 4 stuks, kwamen er steeds meer voetbalmoeders bij en de lijst bevat nu 14 namen. De training wordt meestal bezocht door 7 tot 10 dames, die door trainer John Halvemaan langzaam ingeweid worden in de geheimen van het voetbal, maar die vooral aan het leren zijn beheersing over de bal te krijgen. De dames verzamelen om 19.30 uur en starten om 19.45 uur op het veld op De Heuvel.

De rest van dit seizoen wordt gebruikt om de vaardigheden verder te vergroten en het plan is volgend seizoen mee te gaan doen aan de 7x7 competitie (half veld) voor dames 30+. Dat zijn toernooitjes op een speeldag, georganiseerd door één van de deelnemende pleogen, ieder één keer thuis. Dat betekent 4 tot 5 keer spelen in het najaar en 4 tot 5 keer in het voorjaar. Gedacht wordt aan de zondag als speeldag, maar dat moet nog nader uitgezocht en bepaald worden.

Er kunnen nog steeds dames bij, zie daarvoor onderstaande oproep.

Veterinnen gezocht!

Kriebelt het als je langs de lijn naar je sportieve voetbalspruit(en) kijkt, maar geef je die knikker liever zelf ook een hijs?... Dan zoeken wij jou!

Als "Club van (nu) Vier" moeders met voetballende kinderen bij SV Gouda starten we het initiatief om een eigen team te beginnen, "De SV Gouda Veterinnen". Gemiddelde leeftijd van deze club is 30+, een heel verantwoorde leeftijd dus.

Met als uitgangspunt dat met gezelligheid de sportieve prestaties vanzelf komen, beginnen we eerst met een wekelijkse training. In seizoen 2018/2019 willen we bij voldoende belangstelling competitief gaan meedingen om de titel. Aan ambitie geen gebrek.

Hebben wij jouw interesse gewekt en/of heb je vragen, mail dan naar   svgoudaveterinnen@gmail.com.
Aan de eerste 4 trainingen kun je vrijblijvend meedoen.

Wellicht tot snel bij SV Gouda!