Voetbalplaatjes actie Hoogvliet en SV Gouda gaat binnenkort van start

SV Gouda plaatjes sparen bij Hoogvliet!

Supermarkt keten Hoogvliet heeft het Bestuur van SV Gouda benaderd voor een lokale voetbalplaatjes actie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is.

In overleg met Hoogvliet is ervoor gekozen om binnen onze club alle leden de gelegenheid te geven mee te  draaien in deze plaatjesactie.

De droom van SV Gouda leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere SV Gouda leden zijn vanaf voorjaar 2018 verkrijbaar bij Hoogvliet in Gouda. Het Bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle leden die mee doen op de foto verschijnen. Hiertoe zal op 2 dagen in oktober ( exacte data volgen) een fotograaf aanwezig zijn op onze accomodatie,  om alles in goede banen te leiden zal er een schema worden opgesteld welke via de leiders van de jeugdelftallen en de aanvoerders van de senioren wordt verspreid en uiteraard ook op de webiste zal worden vermeld, zorg dus dat je op tijd aanwezig bent.

Er is natuurlijk geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie, als je jezelf laat fotograferen zie je wel af van het portretrecht en geef je ons toestemming om je foto alleen  te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.

​Promotie Materiaal.

​Bij deze actie hoort natuurlijk ook promotie materiaal welke in de winkel wordt neergezet zoals spandoeken, flyers, gangpad borden, posters etc.

Hiervoor zijn wij op zoek naar een tiental leden zowel oud als jong die het leuk vinden om het voetbalplaatje waar ze zelf op staan op dit promotiemateriaal wordt geplaatst, hiervoor kun je je nu al opgeven op het onderstaande mail adres,  Geef je dus snel op en maak deze actie voor zowel Hoogvliet als SV Gouda tot een succes!

Aanmelden via :  voorzitter@svgouda.nl

Bestuur SV Gouda