VoetbalTechniekClub lichting 2018 flitsend van start!

De bal rolt weer bij de Voetbal Techniek Club!

Afgelopen vrijdag rolde de ballen van de VTC Club weer. Een weekje later dan gepland, maar dat mocht de pret niet drukken. Integendeel!

De nieuwe lichting kreeg onder grote belangstelling in het clubhuis eerst de nieuwe flitsend gele jacks uitgereikt. En natuurlijk ontbrak ook de persoonlijke bal niet. De jonge spelers worden begeleid door trainers van onze A-, B- en C-jeugd (om nog even in de klassieke aanduiding te blijven). Er werd vervolgens heel enthousiast geoefend. Na afloop kon hoofdtrainer Jaouad niet anders dan tevreden terugkijken op deze eerste succesvolle sessie.

Hieronder een paar sfeerbeelden.

VTC SV Gouda - Lichting 2018