​Scheidsrechters SV Gouda

Kijk voor de actuele planning op één van de volgende pagina's:

Nieuwe wedstrijdvormen Jeugd

Met ingang van seizoen 2017/2018 zullen voor de jongste spelers (JO8 en JO9) de spelvorm en spelregels aangepast worden. De rol van de 'scheidsrechter' verandert hierbij ook in 'spelbegeleider'. Als je uitgenodigd wordt om één van deze wedstrijden te begeleiden, kun je met behulp van de links hieronder je voorbereiden als je meer wilt weten:

Rol Spelbegeleider
Spelregels JO8-JO9

Scheidsrechters beleid

Hier treft u het Scheidsrechters beleidsplan aan van SV Gouda.

Samenvatting:

BOBO: Begeleiding, Organisatie, Beloning en Opleiding

Dit is de basis van het beleid van de scheidsrechters van SV Gouda:

Begeleiding: elke zaterdag word je begeleid door 1 van de 4 commissieleden
Organisatie: via internet kan je 14 dagen van tevoren lezen of je moet fluiten
Beloning: als je je inzet krijg je een consumptiebon voor wat lekkers in de kantine
Opleiding: we streven naar 100% opgeleide scheidsrechters

Scheidsrechterscommissie vraagt versterking

De scheidsrechtercommissie vraagt versterking voor het seizoen 2017-2018.

De commissie (3-4 personen) is gezamenlijk verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

Toewijzen van wedstrijden aan scheidsrechters, aanspreekpunt voor de scheidsrechters, feedback geven aan scheidsrechters over de kwaliteit van het fluiten, internet updaten met informatie voor de scheidsrechters, aanspreekpunt voor de diverse commissies en bestuur.

Voor aanmelding of vragen: Theo Franssen (06 - 28 07 23 67)