SV Gouda en het Corona (COVID-19) virus

Op deze aparte COVID-19 pagina vindt u alle informatie en het laatste nieuws omtrent SV Gouda en het Coronavirus.

Plan van aanpak SV Gouda opstart jeugdtrainingen per 11 mei en protocollen voor de diverse doelgroepen

Het Plan van Aanpak van SV Gouda voor het weer opstarten van de jeugdtrainingen is deze week ingeleverd bij de gemeente en er is daags erna toestemming gegeven om de trainingen voor de jeugd t/m 18 jaar weer op te starten! Het Plan van Aanpak is via de link hieronder in te zien en is ook te vinden op de downloadpagina van de club.

In het Plan van Aanpak staan ook de protocollen per doelgroep zodat makkelijk is in te zien cq. terug te lezen wat de aandachtspunten zijn wanneer je of uw kind naar de training komt of wanneer je een training komt geven. Deze protocollen zijn ook separaat te downloaden, zodat elke doelgroep in één oogopslag alle aandachtspunten kan zien. Hieronder onder 'Shortcuts' vind u alle protocollen.

Aanmelden voor de trainingen is verplicht. We willen namelijk grip houden op de grootte van de groepen. U kun uw zoon/dochter hier registreren:   Registratieformulier, u krijgt erna een uitnodiging voor de training toegestuurd.

Hieronder vindt u links naar het Plan van Aanpak, het trainingsschema, de route naar en van de accomodatie en de route naar en van het trainingsveld, de veldindeling en alle protocollen.

Shortcuts

13/8 COVID-19 maatregelen voor trainingen, wedstrijden en complex/kantine

13/8 COVID-19 maatregelen voor clubscheidsrechters

17/5 Ook senioren gaan het veld weer op!

08/5 Jeugdtrainingen: We staan weer in de startblokken

07/5 Toestemming van gemeente om jeugdtrainingen te starten