JO9-1!

Oftewel jeugd onder 9 team 1 van SV Gouda  laugh

Hier vind je alles over onze wedstrijden, foto's en wedstrijdverslagen. Ook kun je hier checken bij wie je je moet afmelden, hoe je dat moet doen, hoe het zit met afgelastingen en nog veel meer.

Speelschema

Bij wedstrijden thuis en tegen een Goudse of Reeuwijkse ploeg zijn we een half uur van tevoren aanwezig op de desbetreffende locatie. In alle andere gevallen vertrekken we een uur van tevoren vanaf de parkeerplaats Groenheuvel (bij de bowling).

Alle informatie over de komende wedstrijden is terug te vinden op de site en app van voetbal.nl

Gebruik in de app hetzelfde e-mailadres als waarmee je ingeschreven bent bij SV Gouda. Dan wordt automatisch de team-info gekoppeld en is alles up to date.

Zaterdag 1 september tegen Donk:

We hebben dit jaar een aantal nieuwe spelers. Even wennen dus met een ander team. We gingen niet erg goed van start. In de eerste helft kwamen we met 0-4 achter te staan. Sverre keepte goed, anders was het nog erger geweest. Na een peptalk in de rust gingen we beter overspelen en rustiger kijken. Lars stond de tweede helft op keep. Uiteindelijk kwamen we terug tot 3-4. Nils nam het voortouw. Niet gewonnen, maar voor iedereen wel complimenten voor het doorzetten! Erg knap om toch door te gaan en je koppie niet te laten hangen bij zo'n achterstand.

Zaterdag 8 september tegen Haastrecht:

De eerste uitwedstrijd. In de eerste helft was Isra onze keeper. We gingen flitsend van start, want binnen 2 minuten stond het al 0-2. Bij de rust was het 3-9. In de tweede helft, waarin Giovanni onze keeper was, leek het alsof iedereen minder zijn best deed. Er werd niet goed overgespeeld en iedereen liep maar wat door elkaar heen. Uiteindelijk wonnen we met 4-14, maar de tweede helft was niet zo mooi om te zien. In het vervolg moeten we meer oog hebben voor elkaar.

Zaterdag 15 september tegen Olympia:

Het tweede team van Olympia was vorig jaar een maatje te groot voor ons, we verloren met 2-14. Dit jaar was het bijna hetzelfde. Wel moet gezegd worden, dat Sander, Nils en Antonio afwezig waren, en we dus niet op volle sterkte waren. Er vielen twee jongere jongens in. In de eerste helft was Lewis onze keeper. Hij heeft een paar goede reddingen verricht. Toch was het bij rust al iets van 0-8. In de tweede helft heeft Sverre gekeept. Uiteindelijk stond er iets van 0-13 op het scorebord. Maar de voetbal.nl app zei 0-10, dus houden we dat maar aan ;)

Zaterdag 22 september tegen Donk:

Revanche. We moesten weer tegen Donk, maar nu voor de competitie. Sverre stond in de eerste helft op keep. Lewis en Isra vormden het verdedigende blok. Dit gaat steeds beter. Nils, Lars en Antonio namen het middenveld voor hun rekening en Sander de aanval. Bij rust stond het 3-1 voor ons. In de tweede helft was Lars de keeper en stond Sverre voorin. Hij heeft ook een paar keer gescoord en we wonnen verdiend met 9-3. Soms kan de concentratie bij iedereen iets beter, maar verder ging alles goed.

Zaterdag 29 september tegen Olympia:

En weer tegen Olympia. Wel jammer dat we de bekertegenstanders zo snel weer ontmoeten in de competitie. Deze keer ging het wel veel beter dan twee weken geleden. We waren nu compleet, en dat was te merken. Sverre heeft de hele wedstrijd gekeept en deed dit zeer verdienstelijk. Olympia kwam vrij snel op 1-0, maar dat was een gelukstreffer. Het werd 1-1, 2-1 en 2-2. Iedereen deed erg zijn best en het was een spannende wedstrijd. De tweede helft duurde net wat te lang voor ons, waardoor we geen gelijkspel uit het vuur konden slepen. Niet erg, want er zit duidelijk een stijgende lijn in ons spel. Kortom, een leuke wedstrijd.

Zaterdag 6 oktober:

BSC '68 zou bij ons op bezoek komen, maar dat ging niet door. Na de bekerwedstrijden zijn ze naar de 4e klasse gegaan. Ze zitten dus niet meer bij ons in de competitie.

Zaterdag 13 oktober tegen Alphense Boys:

Alphense Boys was een lastige tegenstander. Ze waren niet zozeer veel beter dan wij, maar speelden wel veel fysieker. In de eerste helft was Antonio onze keeper. Het ging spel redelijk gelijk op. In de tweede helft keepte Nils. We deden ons best, maar konden niet op tegen de Alphense Boys, die zich naar de overwinning tackelden. Uiteindelijk was het iets van 6-3 voor hen.

Zaterdag 3 november tegen Woubrugge:

Het was te merken dat we twee weken niet gevoetbald hadden. Iedereen leek uit zijn ritme. We kwamen nog wel op 0-1, maar al snel daarna scoorde Woubrugge enkele keren en leek de pit er uit bij ons. Bij rust was het 4-1 en meteen daarna al 5-1. Eindelijk werd iedereen wakker en werd ons spel beter. Het was niet genoeg om te winnen, maar in ieder geval hebben we nog een paar keer gescoord. Eindstand 10-5. Een leuke pot met een tegenstander die niet super veel beter was, maar wel veel scherper.

Woensdag 7 november tegen Floreant:

Een wedstrijd op de woensdagavond, weer eens wat anders. We waren niet compleet, dus Lotfi viel in. In de eerste helft was Sverre keeper en in de tweede helft Lars. Het was een gelijk opgaande wedstrijd, Floreant was een goede tegenstander. Onze 3-0 voorsprong bij rust was enigszins vertekend. In de tweede helft zette Floreant aan, maar gelukkig voor ons schoten ze veel naast of over, en waren hun aanvallers ook niet zo goed in overspelen. Eindstand 4-2.

Zaterdag 10 november tegen ARC:

Geen ARC de triomphe voor ons. Goed, de tegenstander had een sterke keeper, maar het verlies lag echt aan ons zelf. Het patroon van de vorige wedstrijden herhaalde zich: te weinig scherpte bij de verdediging die ook te afwachtend was, en een aanval die liever voor eigen succes ging in plaats van over te spelen. Als individuen zijn we goed, als team niet echt. Werk aan de winkel, want dit was een partij die we moesten kunnen winnen.

Zaterdag 17 november tegen Alphen:

Eindelijk weer eens een goede wedstrijd van ons, die dan ook winnend werd afgesloten. Wegens de kou speelden we 7 tegen 7. In de eerste helft heeft Sverre gekeept en in de tweede helft Lars. Iedereen deed goed zijn best en heeft goed naar de aanwijzingen geluisterd. Na de eerste helft was het al 8-0. In de tweede helft deden we wat rustiger aan en scoorde Alphen ook nog twee keer. Eindstand 12-2.

Zaterdag 24 november tegen Sportlust '46:

Voor het eerst op naar Woerden. Wederom hebben we 7 tegen 7 gespeeld, zodat er maar 1 wissel stond te verkleumen. En wederom heeft Sverre de eerste helft gekeept en Lars de tweede. Langzamerhand vinden we een beetje een routine met elkaar. De posities worden wat duidelijker en iedereen doet zijn best. Sportlust was een sportieve tegenstander en zeker niet veel slechter dan ons. Door goed samenspel en een rake vrije trap wonnen we met 4-8.

Zaterdag 1 december tegen Haastrecht:

In de beker hadden we van hen gewonnen (zie 8 september). Nu weer, maar de wedstrijd was niet mooi om te zien. Het leek soms wel tennis, zo werd de bal heen en weer geschoten. Er zat geen lijn in, passes werden weinig gegeven, en de rust ontbrak. Tegen een betere tegenstander breekt dat ons (terecht) op, tegen een mindere tegenstander kunnen we dan nog wel winnen. Het werd iets van 10-3, maar was een wedstrijd om snel te vergeten.

Zaterdag 8 december tegen Haastrecht:

Vorige week thuis tegen Haastrecht en nu uit. De KNVB zit vol verrassingen. Het waaide zo hard dat de bal de ene kant uit vloog, en de andere kant niet op wilde. Ook enkele 'hoedjes' vlogen halverwege de 2e helft weg. Net als vorige week keepte Sverre de eerste helft en Lars de tweede. En net als vorige week waren we beter dan Haastrecht. Ditmaal werd er wel beter overgespeeld en scoorden we uit enkele zeer mooie aanvallen. Op naar de winterstop!

Zaterdag 2 februari tegen ARC:

Verwarring alom. De wedstrijd werd op het allerlaatste moment door de KNVB afgelast. Terwijl onze velden er prima bij lagen én de tegenstander al onderweg was. Na veel heen en weer gebel en geapp toch kans op revanche voor onze nederlaag van 10 november. In het begin was het een erg rommelige wedstrijd. ARC was gelijkwaardig, maar hun kansen gingen er niet in en die van ons wel. Bij rust was het 4-1. De tweede helft leek op de eerste. ARC kreeg wel kansen, maar wij waren net iets scherper.

Zaterdag 9 februari tegen Swift Boys:

We kwamen redelijk snel 1-0 achter, maar bij de rust was het 1-2. De goede lijn werd na rust voortgezet en we wonnen verdiend. Wel waren de aanvallers van Swift Boys erg goed in vrijlopen en hadden ze zeker nog wat doelpunten kunnen maken. Een aandachtspunt voor onze verdediging ;)

Zaterdag 16 februari tegen Spirit:

Ook hier kwamen we vrij snel 1-0 achter, maar bij rust stonden we weer voor. Helaas zette Spirit toen aan en zakten wij in, waardoor ze langszij kwamen. We verloren nipt met 4-3. In de eerste helft was Sverre keeper en in de tweede helft Nils. Ons aanspeelpunt op het middenveld werd toen wel gemist.

Zaterdag 23 februari tegen VVOR:

Deze tegenstander kwam uit de eerste klasse. Waren ze veel beter? Wel in mopperen en op de grond vallen. In voetballen een beetje. Bij rust stonden ze 1-3 voor. We bleven doorzetten en het werd zowaar 4-4. In de allerlaatste minuut scoorde Sverre nog de winnende treffer. Het leek wel een film!

Zaterdag 9 maart tegen Sportlust:

Dezelfde tegenstander als 24 november, toen wonnen we. Nu ook, maar het ging een stuk moeizamer. Of Sportlust had een aantal andere spelers in de gelederen, of ze hebben supergoed getraind. Ze waren erg goed in overspelen. Daarom kwamen we ook 3-1 achter te staan. Maar zoals altijd, en misschien is dat wel onze kwaliteit, gaf niemand op, en trokken we een overwinning over de streep. We zijn pas verslagen als we in de auto naar huis zitten ;)

Zaterdag 23 maart tegen Stolwijk:

Een goede tegenstander, en een slechte wedstrijd van ons. Iedereen stond eigenlijk te slapen, behalve Sander. In de eerste helft konden we nog aardig meekomen en stond het 4-2. Na de rust ging Stolwijk nog sneller rennen en nog meer overspelen, en ze wonnen dus terecht. Een wedstrijd om snel te vergeten!

Zaterdag 30 maart tegen ARC:

We hadden op 2 februari al tegen hen gespeeld, maar die wedstrijd telde uiteindelijk niet omdat hij officieel afgelast was. Gelukkig wonnen we deze keer weer: 7-5. Het ging dus wel iets moeizamer dan eerst. Onze aanval loopt goed, maar de verdediging kan attenter zijn. ARC was een leuke, sportieve tegenstander met zeker potentie!

Zaterdag 6 april tegen SC Feyenoord:

Een aansprekende tegenstander. Iedereen zette zijn/haar beste beentje voor, maar bij rust stond Feyenoord 0-2 voor. Dit was ook geheel verdiend. Ze waren sneller, sterker en attenter. Het was goed te zien dat ze op een hoog niveau trainen. In de tweede helft konden wij gelukkig ook een paar keer scoren, maar Feyenoord nog vaker. Ze vielen goed via de vleugels aan en speelden mooi over. 4-8 verloren, maar toch complimenten voor iedereen voor het doorzetten!

Zaterdag 13 april tegen Swift Boys:

Eigenlijk hadden we vandaag uit moeten spelen tegen Schoonhoven, maar die waren na een paar wedstrijden naar de vierde klasse gegaan. In plaats daarvan speelden we thuis tegen Swift Boys, waar we uit -met enige moeite- van gewonnen hadden. In de eerste helft gingen we flitsend van start en bij rust stond het 5-1 voor ons. In de tweede helft scoorde Swift Boys snel twee keer. Maar toen kwam onze nieuwe tactiek: vanaf de aftrap op het doel van de tegenstander schieten. En warempel, hij zat er in! Wel aangeraakt door de keeper, maar toch. Zo was het al vlot 6-3. De wedstrijd golfde heen en weer, beide teams scoorde nog een paar keer en het werd 9-6.

Zaterdag 11 mei tegen Lekkerkerk:

23-2. Ja, je leest het goed. Lekkerkerk was vrijdag laat naar bed gegaan én was onder de indruk van ons team. In de eerste helft stonden we al ruimschoots voor. En in de tweede helft deden we het wat rustiger aan. Iedereen heeft gescoord en het was een fijne laatste thuiswedstrijd. Met dank aan Lotfi en Devin voor het invallen.

Zaterdag 18 mei tegen Hillegersberg:

De laatste wedstrijd van het seizoen! En deze ging goed, want we wonnen met 2-9. We namen afscheid van onze spelers Lewis en Isra. Veel plezier bij jullie nieuwe clubs Alexandria '66 en Olympia. Tot volgend seizoen allemaal!

Afgelastingen & Afmelden

Afgelastingen zijn terug te vinden op voetbal.nl of de voetbal.nl app. Tevens zullen we afgelastingen zo spoedig mogelijk aan iedereen doorgeven. Een algehele afgelasting is terug te vinden op NOS teletekst pagina 603. Kijk daar naar WEST II categorie B.

Afmelden: uiterlijk 48 uur voor aanvang van de wedstrijd bij de leider(s). Dit kan telefonisch of in onze Whats App groep. Daarna alleen telefonisch afmelden s.v.p (maar liever niet natuurlijk).