Overzicht Toernooien voorjaar 2017

Het seizoen 2016-2017 is alweer begonnen. Toernooi-uitnodigingen stromen vanaf juni al binnen. Hiermee wordt in de meeste gevallen nog niets gedaan. De toernooicommissie wacht de grote stroom in september af en bezoekt toernooiruilbeurzen, zodat er meer keuzes gemaakt kunnen worden.

Het streven is zoveel mogelijk jeugdteams een thuistoernooi en een uittoernooi te laten spelen. Alle JO9, JO11, JO13 en JO15 teams spelen minimaal 1 uittoernooi.

Deelname aan de toernooien is voor alle spelers en speelsters verplicht tot eind mei!

Meer toernooien spelen mag uiteraard ook, dat verzoek kan door de leider(s) per email worden doorgegeven via dit mailadres: jeugdtoernooisvgouda@gmail.com

Denkt u echter wel goed na voordat u meerdere uittoernooien afspreekt: aan het eind van het seizoen loopt niet iedereen meer even hard en de regel geldt: een geboekt uittoernooi wordt door SV Gouda NIET en alleen in noodgevallen zeer tijdig (tenminste enkele maanden voor de toernooidatum) afgezegd. M.a.w. het recht op deelname leidt tot de plicht om op het toernooi met het team te verschijnen.

De toernooi inschrijvingen worden door de toernooicommissie met de teamleiders afgestemd.  Het is van belang dat de teamleider dit vervolgens tijdig naar het team communiceert.

De specifieke toernooi informatie krijgt de leider via de betreffende wedstrijdsecretaris of toernooicommissie. Het overzicht uit-en thuistoernooien SV Gouda hangt vanaf eind oktober ook in het Chalet.

Alvast een sportieve en plezierige competitie toegewenst.

De toernooicommissie, Jeannine Wiersma en Mark Bonkestoter.

Data van de thuistoernooien bij SV Gouda

JO15:     2e paasdag 17 april