7 juli: Aftrapbijeenkomst Technisch Kader SV GOUDA

Aftrapbijeenkomst Technisch Kader SV GOUDA

Het afgelopen seizoen was er niet eentje waar men met plezier op terug kijkt, Het was een seizoen wat je niet mee wilt maken als sporter. Door de Corona pandemie is er amper gespeeld en is het voetbal beperkt gebleven tot vooral trainen en onderlinge wedstrijdjes spelen.

Gelukkig zijn de vooruitzichten voor komend seizoen een stuk beter, reden genoeg ons als vereniging goed voor te breiden. Met de komst van onze Technisch Adviseur (Cor den Daas) en het reeds aanwezige Hoofd Opleidingen  (Mark Bonkestoter) zet SV GOUDA stappen op technisch vlak. Op woensdag 7 juli 2021 is alweer de eerste bijeenkomst ingepland, de zogenaamde ‘Aftrapbijeenkomst’. Cor en Mark zijn zich daarop aan het voorbereiden en hopen op een grote aanwezigheid van ons technisch kader. De koffie en thee staat klaar, zorg dat je er bent!!

Namens het bestuur

Wilco Boere (Technisch Bestuurslid)