Aanvullende maatregelen t.a.v. Covid 19 bij SV Gouda.

In navolging van de afgekondigde maatregelen door het kabinet d.d. 18 september jl heeft het Bestuur van SV Gouda tot de volgende extra  maatregelen besloten:

1. Vanaf heden worden er op ons complex geen bezoekers /supporters toegelaten van ons bezoekende senioren elftallen.

2. De bezoekende senioren elftallen kunnen geen gebruik maken van de kantine en worden verzocht na afloop van de wedstrijden na het douchen/omkleden het complex te verlaten.

3. De bezoekende senioren elftallen worden bij aankomst geinfomeerd betreffende gebruik kleedkamer en tijdsduur.

4. In de kantine zijn maximaal 50 mensen tegelijk toegestaan die een zitplaats dienen te hebben, vol is hierbij vol.

5. Op de tribune is plaats voor maximaal 25 mensen die voldoende afstand dienen te houden.

6. Een ieder dient de aanwijzigingen van het bedienend personeel ten alle tijden op te volgen.

Wij rekenen op medewerking van een ieder in deze, het uiteindelijke gemeenschappelijk doel voor een ieder is om het Covid-19 virus onder controle te krijgen waarbij zoveel mogelijk activiteiten doorgang kunnen blijven vinden.

Bestuur SV Gouda

23 september 2020