Ab Prevo koninklijk onderscheiden!

Op vrijdag 26 april 2019 heeft de burgemeester van de gemeente Zuidplas aan Ab Prevo een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt. Ab heeft deze uitreiking verdient door zijn grote inzet bij de Oranje vereniging, de ouderenvereniging (beide in zijn woonplaats Moordrecht) en bij SV Gouda.

Ab is sinds de begin jaren tachtig van de vorige eeuw al lid van de voetbalvereniging SV Gouda. Eerst een groot aantal jaren als speler en vervolgens in diverse staffuncties bij de zaterdag- en jeugdafdeling. Zo is Ab in de periode 2001 t/m 2006 trainer en begeleider geweest bij de selectie elftallen van de zaterdagafdeling en heeft hij t.b.v. het eerste elftal in de periode 2010 t/m 2013 wedstrijdanalyses verzorgd.

Vanaf 2014 is Ab actief als secretaris in de jeugdcommissie van SV Gouda en traint hij daarnaast op maandag- en woensdagmiddag de E en F-pupillen. Al deze functies vervult of heeft Ab ingevuld met grote passie en enthousiasme. Ondanks de grote tijdsbesteding die hij in deze vrijwilligersactiviteiten steekt is hij altijd bereid om anderen te helpen bij het oplossen van knelpunten. Ab is mede door zijn grote en enthousiaste inzet één van de drijvende krachten waar SV Gouda op draait.

Wij feliciteren Ab met deze mooie en zeer verdiende onderscheiding.

Bestuur- en commissieleden SV Gouda