Algemene Ledenvergadering uitgesteld naar 7 dec, agenda en procedure bekend

Omdat als gevolg van de gedeeltelijke lockdown ook de kantine gesloten bleef is het houden van de Algemene Ledenvergadering op de oorspronkelijk geplande datum niet mogelijk gebleken.

De najaars ALV is dan ook enige tijd uitgesteld (wettelijk gezien mag dat tot vier maanden na de datum waarop de ALV volgens de statuten gehouden zou moeten worden), maar er is nu een nieuwe datum gepland. Klikt u hier voor de agenda en voor de instructies om bij de vergadering aanwezig te kunnen zijn.

Omdat er maximaal 30 personen bij aanwezig mogen zijn (i.v.m. de Coronaregels), is aanmelding vooraf noodzakelijk. Dit kan via het mailadres van de secretaris, Peter Westerhout (klikt u op zijn naam voor een directe link).

Het bestuur.