Alle competitievoetbal, alle trainingen en Techniek Club afgelast tot en met 6 april 2020

In navolging van de maatregelen die het kabinet vandaag heeft vastgelegd naar aanleiding van de uitbraak van het Corona virus heeft  de KNVB besloten alle wedstrijden in het betaald en amateur voetbal af te lasten tot en met voorlopig 6 april 2020.

De KNVB  adviseert tevens om  geen trainingen te geven of oefenwedstrijden te spelen. Het Bestuur heeft daarom besloten dat  alle trainingen, oefenwedstrijden alsmede de geplande Techniek Club voor de jeugd geen doorgang vinden tot en met 6 april 2020, hetgeen zonder uitzondering geldt voor alle teams van SV Gouda.

De kantine van SV Gouda zal eveneens tot en met 6 april gesloten blijven voor alle activiteiten.

Bestuur SV Gouda