ALV: Romeo el Bouazatti gekozen tot bestuurslid Technische Zaken

Enkele hoogtepunten uit de Algemene Ledenvergadering van dinsdag 29 oktober 2019

- De begroting voor 2019-2020 is ongewijzigd vastgesteld. Hetzelfde geldt voor de jaarrekening. Het bestuur is decharge verleend voor het afgelopen boekjaar.

- Romeo el Bouazatti (foto rechts) werd unaniem verkozen tot bestuurslid Technische Zaken en Henk van Bruggen werd met grote meerderheid herkozen als penningmeester.  Heren gefeliciteerd en succes!

- Lisa de Heij treedt af als lid van de kascommissie en haar plaats wordt ingenomen door Ab Prevo.

- De ALV stemt unaniem in met het voorstel van de Seniorencommissie om het kledingbeleid aan te passen opdat dit beter tegemoet komt aan de wensen van de  spelers van de selectie.

- Meer informatie is later te lezen in de notulen van deze vergadering.

Peter Westerhout, secretaris

Henk van Bruggen werd herkozen als penningmeester