Behoefte aan scheidsrechters om onze junioren te fluiten

U kunt in het nieuwsbericht 'hieronder' lezen dat er binnenkort weer een flink aantal pupillenbegeleiders/scheidsrechters bij komen om de wedstrijden op de vroege zaterdagochtend in goede banen te leiden. Samen met een aantal enthousiaste jeugdspelers en andere scheidsrechters die nu ook al deze wedstrijden fluiten hebben we vanaf eind november dus geen gebrek aan leidsmannen en vrouwen voor de wedstrijden van onze JO8 tot en met JO12.

Echter, onze vijver met scheidsrechters voor de hogere pupillen (JO13) en junioren (JO14 t/m JO17), zit niet heel erg vol. Het is daarom op sommige zaterdag met veel wedstrijden best lastig om alle wedstrijden bezet te krijgen.

Daarom aan u allen de oproep om wanneer u het leuk vindt om zo af en toe een wedstrijd van binnen de lijnen mee te maken i.p.v. achter de omheining u dan te melden! Dat kan bij Judith Hopman of Jan Louwerse, zij staan u graag te woord mocht u vragen hebben of u willen aanmelden.

Ook als u geen 'papieren' hebt om te fluiten kunt u zch aanmelden, het is mogelijk om op kosten van de club een cursus scheidsrechter te volgen. Ter info, met het fluiten van wedstrijden vervult u ook gelijk uw vrijwilligerstaak!

Jan Louwerse.