Bep Vreeswijk, keeper uit de landskampioenschapsjaren, is overleden

Bep Vreeswijk, staande, derde van rechts, in 1959

"Het kostbaarste bezit in slechte tijden, is de herinnering aan goede tijden".

Van zijn kleinzoon Pascal van Buiten, tevens selectiespeler bij de SV Gouda, vernamen wij dat zijn opa Bep Vreeswijk op 86-jarige leeftijd is overleden. Bep verdedigde jaren het doel van Gouda 1, zoals in de landskampioenschapsjaren 1959-`1960. Later speelde hij nog enkele leuke jaren in het eerste van stadgenoot Olympia. Op de rouwkaart staat het volgende:

"Na enige tijd ziek te zijn geweest en met veel pijn,

kwam je er elke keer weer bovenop.

Toch kwam onverwacht het bericht.

De vechtlust was al even weg en je had er vrede mee,

de rust zonder pijn is nu werkelijkheid geworden.

Lieve Bep, pa en opa, we gaan je missen.

Robertus Gerardus Vreeswijk

- Bep-

Gouda, 23 juni 1933   -  Gouda, 10 maart 2020

Ans Vreeswijk - Verschuur

Carla (in herinnering)

Rob en Annet

Stan, Caro en Pascal

Correspondentieadres: Ronsseweg 307

2803 ZC Gouda

Onze dank gaat uit naar het personeel van verpleeghuis De Hanepraij voor de liefdevolle verzorging

Overeenkomstig de wens van Bep is zijn lichaam ter beschikking gesteld van de medische wetenschap"

Het bestuur van de SV Gouda wenst de nabestaanden alle sterke toe bij het verwerken van dit verlies en dankt Bep voor zijn waardevolle bijdrage geleverd aan de mooie geschiedenis van de SV Gouda.

Moge hij rusten in vrede.