Bericht vanuit de Bestuurskamer

Na een lange periode van vervelende en verontrustende maatregelen is er sinds vandaag zeker op het gebied van sporten weer wat meer mogelijk en lijkt het er vooralsnog op dat er in september gestart kan worden met beker en competitie en er dus weer gevoetbald kan worden.

Vanaf het begin van de "Corona "crisis is het Bestuur van SV Gouda in overleg geweest met collega verenigingen en Gemeente om ervoor te zorgen dat SV Gouda goed door deze periode heen komt. Zoals al eerder aangegeven zijn er door de overheid en KNVB diverse financiele maatregelen genomen die de club hebben geholpen om zonder kantineinkomsten toch gezond te blijven. Tevens hebben we de periode zonder voetbal aangegrepen om de kantine grondig te renoveren, de kozijnen en het glas van het grootste deel van de kantine  is inmiddels vervangen, de nooddeuren worden in de komende weken vervangen, er zal worden geschilderd en het meubilair zal deels worden aangepast.

In de overschijvingsperiode zijn een aantal selectiespelers maar ook jeugdspelers etc. vertrokken naar andere verenigingen of soms gestopt , maar is er ook weer aanwas van nieuwe jeugd en seniorspelers, waardoor SV Gouda een goede doorstroming kent. De selectie staat inmiddels voor het grootste gedeelte vast en de nieuwe trainer Dhr Den Daas zal met deze jonge groep proberen een rol te spelen in de 3e klasse. De eerste trainingen voor de selectie staan medio augustus gepland en na zo veel maanden van stilte zal het een verademing zijn als er weer (oefen)wedstrijden worden gespeeld op ons sportpark.

De jeugdafdeling heeft zich in de afgelopen periode  van zijn beste kant laten zien, een compliment is op zijn plaats voor trainers, vrijwilligers, ouders en spelers zelf die met alle Corona maatregelen op een prima wijze zijn omgegaan en zodoende toch nog een leuke afsluiting van het seizoen hebben gehad. Apart woord van dank voor het "Corona team" die alle protocollen heeft vastgelegd in theorie en in de praktijk, waardoor er op een juiste manier getraind kon worden en het overleg met de Gemeente prima is verlopen.

De lagere senioren elftallen hebben toestemming gekregen om door te trainen volgens het "Corona schema" tot en met woensdag 22 juli, daarna gaan we ons voorbereiden op het seizoen 2020/2021.

Hierbij willen wij alle leden, donateurs, ouders, sponsors, vrijwilligers, commissieleden, vrienden van SV Gouda etc. een fijne en gezonde zomer toewensen en we zien U graag terug in het nieuwe seizoen!

Bestuur SV Gouda