COVID-19 maatregelen voor trainingen, wedstrijden en complex/kantine

Om de start van het nieuwe seizoen mogelijk te maken zijn er door het bestuur een aantal specifieke 'COVID-19 maatregelen' uitgevaardigd. Maatregelen om de training in goede banen te leiden en om de wedstrijden te kunnen opstarten. Hiernaast een aantal regels om ook de kantine te kunnen gebruiken.

We verzoeken alle bezoekers van ons complex om medewerking bij alle maatregelen om zo de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

U vindt hier de regels in één document. Het document zal ook onder leiders en teams verspreid worden en zal tevens naar de ouders van jeugdleden gemaild worden zodat iedereen goed op de hoogte is van de spelregels.

Ook voor clubscheidsrechters is er een protocol, deze vindt u op de scheidsrechterspagina en wordt ook weer onder de clubscheidsrechters verspreid.

Het bestuur.