Cursus Spelbegeleider/pupillenscheidsrechter

Op woensdag 31 oktober en woensdag 28 november zal in twee delen een cursus spelbegeleider/pupillenscheidsrechter gegeven worden in onze eigen kantine aan maar liefst 19 cursisten. Deze cursisten zijn allen zelf jeugdspeler, en komen uit in de teams JO13-1, JO14-1 en JO15-1. Hiermee zit deze cursus ook gelijk aan het maximale aantal deelnemers, wellicht dat in een later stadium een 2e cursus georganiseerd gaat worden voor spelers en speelsters en welicht ook voor ouders en/of senioren die belangstelling hebben.

Tussen de twee cursusdagen in zullen de jongens elk minimaal twee wedstrijdjes gaan begeleiden en/of fluiten en middels een speciale app 'het nieuwe fluiten' zullen ze geregeld vragen krijgen voorgelegd en kunnen ze allerlei informatie inzien.

De cursus wordt afgesloten met een vragenlijstje en feedback over de wedstrijden die ze begeleid hebben. Hierna ontvangen de cursisten een certificaat en zijn ze gediplomeerd pupillenbelegeider/scheidsrechter. Hierna kunnen ze de wedstrijden van JO8 tot en met JO12 gaan begeleiden/fluiten en zult u ze dus geregeld binnen de lijnen gaan tegenkomen.

Jan Louwerse.