Dames 30+ 7x7 gaan veelbelovend van start

Vrijdag 7 september werd de eerste ronde gespeeld van onze 7x7 teams. Bij de mannen gingen drie 35+ teams van start, bij de vrouwen debuteerde ons 30+ team op Sportpark Het Lage in Moordrecht. De volgende ronde wordt gespeeld op vrijdag 21 september 2018.

De vrouwen speelden tegen DONK (0-3), na de eerste ronde ongeslagen koploper. Verder 0-0 tegen gastvrouwen Moordrecht en als kers op de taart de 3-0 winst op Bergambacht! Duidelijk is dat al het trainen niet vergeefs is geweest en onze Vrouwen gelijk heel aardig mee kunnen komen. Het team staat nu derde in een poule van 6, met 4 punten uit 3 wedstrijden en een doelsaldo van 3-3. Goed gedaan dames, ga zo verder!