De papieren versies van de 75e jaargang van het Officieel Orgaan zijn te downloaden.

Klik hier voor het overzicht.

Duizenden basisscholieren op de Gouda-velden

Regiofinales basisschoolvoetbal

Op woensdag 24 april werden de regiofinales van de basisschoolvoetbal teams voor jongens en meisjes gespeeld. grote druikte op onze velden en heel veel supporters. Door het mooie weer draaide vooral ijsverkopers meneer en mevrouw De Pina overuren!

Koningsspelen met 3000 basisscholieren

Op vrijdag 26 april 2013 werden op de Gouda-velden de zogeheten Koningsspelen gehouden voor baasisscholieren ter gelegenheid van de inhuldiging van koning Willem Alexander, een verklaard sportliefhebber. In drie groepen van een kleine duizend kinderen werden de spelen gehouden, maar de regen werd langzamerhand heviger, zodat op een gegeven moment honderden kinderen bibberend hun handen aan de verwarmingselementen stonden te warmen. maar over het algemeen was het toch een succes!

Artikelen uit De Krant van Gouda; 2 mei 2013

Prestatie van formaat

Door de kantinecommissie werd hier in een paar dagen een prestatie van formaat geleverd. Ook financieel erg belangrijk, want in deze recessietijd hebben mensen minder te besteden en dat is te merken aan de omzet in het clubhuis. Een pluim voor die mensen die toch kans zien extra activiteiten binnen te halen, die de verenihing positief onder de aandachht brengen, ook bij mogelijke nieuwe leden, en tegelijkertijd onze financiele huishouding daarmee op orde houden.

HSA