Eerste selectietraining zit er op + wat data

Eerste training

Na een extra lange corona-pauze en aangepast trainen, startte het seizoen 2020-2021 zaterdag 8 augustus 2020 eindelijk om 10.30 uur op het grasveld op de Heuvel, met een lekkere schaduwkant door de hoge bomen.

Hoofdtrainer Cor den Daas, met hulp van JanMark van Dam, Cor Loendersloot, Bert  Koolmees em Joanny Loeffen werkten in  tropische omstandigheden tot 12.45 uur diverse oefeningen af, veelal met de bal. Dat kostte veel zweet en uiteraard veel drinkpauzes. Een 25 spelers van de kleine 40 potentiele selectiespelers waren aanwezig. Een aantal was nog op vakantie.

De trainingen worden voortgezet op donderdag 13 augustus, zaterdag 15 augustus (10.30 uur), donderdag 20 augustus en zaterdag 22 augustus. Die training begint ook weer om 10.30 uur, maar eindigt pas om 15.30 uur, want wordt onderbroken door de gebruikelijke gezamenlijke lunch. Daarna gaat men over op het normale trainingsritme, met op zaterdag 29 augustus de eerste officiele wedstrijd, het bekerduel uit bij de VV Woubrugge. Het tweede speelt dan thuis voor de beker tegen Valken '68 3 (12.00 uur).

Opening kantine

De kantine zal tijdens de selectietrainingen geopend zijn. Op 12 augustus wordt de (verrassende!) laatste hand gelegd aan de verbouwing van de buiten- en binnenkant van ons clubhuis, dat vervolgens vanaf zaterdag 29 augustus 2020, ijs, corona en weder dienende, weer normaal geopend zal zijn. Dus vanaf de eerste bekerzaterdag, als Gouda 1 uit speelt tegen de VV Woubrugge, maar ook de lagere teams bekeren, zoals Gouda 2 thuis tegen Valken '68 3.