Esther Komduur nam zaterdag 25 mei na 13 seizoenen afscheid

Esther Komduur voor haar domein met "Baas HVB"

Onze "manager" kleedkamers, Esther Komduur, heeft zaterdag 25 mei na de laatste reguliere competitieronde afscheid genomen van de SV Gouda. Maar liefst 13 seizoenen was zij op zaterdagen het steeds bekendere aanspreekpunt voor gastteams en onze eigen teams, waar je om te kleden, wat met je spullen te doen tijdens de wedstrijden, maar ook om er voor te zorgen dat de kleedkamers aan het eind van de dag er toch weer redelijk bijlagen. Kortom, een intensieve job van pakweg 12.00 tot 19.30 uur, iedere zaterdagse senioren speeldag en dat 13 seizoenen lang. Dat is alles bij elkaar ruim 300 zaterdagen in touw en altijd opgewekt!

Menig leider van bezoekende grote verenigingen verzuchtte, hadden wij maar zo iemand, want bij ons is het altijd chaos. En in de Bestuurskamer was de vaste uitspraak als een team zich meldde, "beneden loopt een blond meisje, Esther, die regelt alles". Esther is natuurlijk allang geen meisje meer, maar een nog steeds jonge vrouw, die met haar man onlangs verhuisd is naar Barendrecht, hét moment om achter haar taak bij de SV Gouda een punt te zetten.

Esther, zelf ooit speelster bij Olympia, werd door vele tegenstanders al herkend en was dan gelijk vraagbaak, maar ze wist met haar betoverende zachte G, die teams meestal prima in het gareel te houden en lukte dat een keertje niet, dan moesten de "jongens" van de Seniorencommissie dat varkentje maar even wassen. De commissie zal Esther zeker gaan missen, én vanwege haar fijne persoonlijkheid en taakopvatting, maar ook omdat zij daarnaast nog notuliste was bij de vergaderingen van dit bonte gezelschap.

Zaterdag werd Esther door de toen aanwezige commissieleden bedankt voor haar jarenlange (ver)diensten, met een kus en een bloemetje. Een week eerder had ze de "jongens' al getrakteerd op gebak. Want zo'n goeie als Esther was er maar één.

We zijn nog steeds op zoek!:  https://www.svgouda.nl/pages/posts/solliciteer-naar-vacature-kleedkamer-verzorgerster-per-1-09-2019-2441.php