Gedeeltelijke lockdown, amateurvoetbal 4 weken stil, alleen jeugdtrainingen toegestaan

De door de regering aangekondigde "gedeeltelijke lockdown" heeft helaas ook de nodige consequenties voor onze vereniging. Bijna alle activiteiten zullen vanaf woensdag 14 oktober 22.00 uur voor minimaal vier weken worden gestopt, alleen trainingen voor de jeugd zijn nog toegestaan onder de nieuw uitgevaardigde maatregelen.

De nieuwe maatregelen betekenen dat:

• de competities voor senioren en jeugd tijdelijk stil worden gelegd. Wedstrijden zijn niet meer mogelijk, dat geldt ook voor oefenwedstrijden.
  • er voor alle senioren elftallen vanaf woensdag 14 oktober 22.00 uur voorlopig geen trainingen meer zijn.
  • er voor de jeugdelftallen wel de mogelijheid is om te blijven trainen. Ook onderlinge wedstrijden zijn voor de jeugd toegestaan. De jeugdcommissie heeft daarom besloten om - naast de trainingen op maandag en woensdag - op de zaterdagen voor de jeugd in toernooivorm onderlinge wedstrijdjes te gaan spelen op een half veld. Vanaf zaterdag 31 oktober zal hiermee gestart worden, en is vanaf dan een wekelijks terugkerend ritueel Om 9 uur wordt er door de jongsten gestart, de oudere junioren eindigen telkens de dag om 13 uur. Er is hiermee rekening gehouden met de mogelijkheid dat de gedeeltelijke lockdown wel eens wat langer kan gaan duren dan de nu aangekondigde vier weken.
  • de kleedkamers gesloten blijven.
  • de kantine gesloten blijft.
  • er geen ouders/publiek aanwezig kunnen/kan zijn bij de trainingen.

De bovengenoemde maatregelen gelden vooralsnog tot 11 november, wel zal er een tussentijdse evaluatie door de regering plaatsvinden op 27 oktober 2020.

Het bestuur.