Gouda 8 neemt afscheid van Wilco Boere als scheidsrechter

Wilco Boere, ons bestuurslid Technische zaken, is één van de, voornamelijk, mannen die al vele jaren voor de vereniging de fluit hanteerde. Hanteerde, want slechte knieen noopten hem er dit seizoen mee te stoppen.Tot afgelopen zaterdag, toen het door hem vaak gefloten achtste een dringend beroep op hem deed. De vaste scheidsrechter zat in Berlijn en het achtste wilde ook graag afscheid nemen van Wilco als scheidsrechter. Wilco kon deze dringende lokroep niet weerstaan en met wat pijnstillers moest het nog één keer kunnen.

Met het van hem bekende juiste overwicht leidde hij de wedstrijd tegen de FC Oudewater 8 op het grote en zachte hoofdveld toch zonder problemen naar een goede finale. Het achtste was kennelijk geinspireerd, want speelde goed en haalde de eerste overwinning van het seizoen binnen: 3 - 0.

Na afloop hadden ze nog wat verrassingen voor Wilco in petto. Wilco zegt daar zelf het volgende over:

"Vandaag heb ik als scheidsrechter officieel afscheid genomen. Het lukt helaas niet meer met mijn knieën. Ik zou graag het 8e bedanken voor de mooie wedstrijden welke ik met hen heb mogen meemaken.Vandaag werd ik na de wedstrijd op veld 1 in de middencirkel bedankt voor mijn diensten. Ik was totaal verrast, kreeg een bos bloemen, een mooie kaart en nog een kadobon. Dit team is een voorbeeld voor onze vereniging, heeft zich heel positief ontwikkeld en strijden elke wedstrijd. Ik vind het daarom bijzonder leuk mijn dank op deze site weer te geven!

Bij deze Wilco en met jou eren we natuurlijk ook een beetje de mannen en vrouwen die er elke zaterdag  voor zorgen dat de vele wedstrijden gespeeld kunnen worden en het is fijn dat dit (soms) zo gewaardeerd wordt.