Gouda en GSV oefenen zich naar 0-0

Donderdag 20 februari 2020: Gouda - GSV 0-0

Gouda en GSV oefenden zich op een natte donderdagavond met lekker wat windstoten, ondanks wat kansen over en weer, naar een 0-0 resultaat. Verdedigend niet slecht natuurlijk, maar aanvallend blijft het nog steeds mager. Veel bekende gezichten op het veld, ook bij de tegenstanders, waar 8 man met een Gouda-verleden aanwezig waren. Een groot ons-kent-ons gehalte dus, maar niettemin een serieuze oefenwedstrijd. Zie voor de opstellingen hieronder. Bij Gouda startten op de bank Nitai Harinandarsingh, Jeroen van den Berg en Pascal van Buiten. Diverse spelers konden wegens blessures niet mee doen; hopelijk zijn ze bij hervatting van de competitie op 7 maart (thuis tegen Be Fair) weer van de partij.