Gouda loot voor 1e bekerronde thuis tegen VOC 2

Gouda was na het winnen van haar bekerpoule geplaatst voor de knock-out fase. De KNVB heeft nu geloot voor de eerste ronde en uit de "koker" kwam als wedstrijd 4: Gouda - VOC 2 (zondag).

VOC 2 speelt op zondag in de reserve hoofdklasse A en zette in haar poule de zondag 3e klassers Kethel Spaland en HWD aan de kant, alsmede 4e klasser Steeds Hooger.

Het eerste van de aloude (1895) "bloedhonden" speelt weer in de hoofdklasse op zondag, waarin het op dit moment puntloos onderaan staat. Desalnietemin  lijkt VOC 2 een sterke tegenstander. De 1e ronde wordt doordeweeks gespeeld en wel op dinsdag 22 oktober 2019 om 20.00 uur.