Gouda oefent bij CVC Reeuwijk en verliest met 5-3

Zaterdag 26 januari 2019: CVC Reeuwijk - Gouda 5-3. Doelp. Stephan Kapteijn 0-1; Kevin van den Heuvel 1-1; rust; en 2-1; Stephan Wahl 3-1; Issam el Bouazatti 3-2; Daan de Heer 3-3; Kevin van den Heuvel 4-3 en Roy Elderhorst 5-3

Wegens afgelasting van het competitieprogramma werd als schaduwwedstrijd geoefend bij derdeklasser CVC Reeuwijk. Gouda deed lang goed mee, maar in de slotfase trok CVC aan het langste eind. Geen probleem in een oefenwedstrijd en Gouda bleef zo lekker in het wedstrijdritme na deze week tweemaal binnen getraind te hebben bij buren Sportcity, dank daarvoor!.

Volgende week zaterdag 2 februari de competitiewedstrijd uit bij SPV '81 om 14.30 uur.

Foto met dank aan Rien Hermenet; CVC Reeuwijk; zie ook onze FB-pagina