Gouda schrijft team 9 in en heeft 10 seniorenteams

Enkele spelers van het achtste van vorig seizoen, waarvan velen wegens studie na de competitie stopten, hebben alsnog kans gezien weer een vriendenteam rond zich te verzamelen. Dit team, met enkele sterke spelers, waaronder een ex selectie keeper van Jodan Boys, gaat de thuiswedstrijden in de achtste klasse spelen om 16.15 uur.

Het team krijgt nummer 9 en tezamen met ons Veteranenteam heeft Gouda nu dus 10 seniorenteams, het, gelet op de aantallen velden en kleedkamers, maximaal haalbare.

Al met al een goede zaak voor de SV Gouda en we verwelkomen deze mannen van harte en wensen hen een sportieve en prettige tijd bij onze club toe.