Gouda verliest ook tweede zomerstop oefenpotje van GSV

Donderdag 30 juli 2020: GSV-Gouda 5-1. Doelpunt Gouda: Pim de Visser (0-1)

Nog steeds in de zomerpauze, voor het echte trainen binnenkort weer begint (GSV 1/8; Gouda 8/8), speelden GSV en Gouda, net als een week geleden, bij wijze van tussendoortraining een oefenpotje tegen elkaar, Net als vorige week 3 x een half uur. Ineens was het vandaag benauwd warm, wat zijn weerslag had op de spelers en het spel. Op papier had GSV, met weer een hoog ex-Gouda-gehalte, vanavond de beste spelers beschikbaar na een flinke versterking deze zomer; de meeste spelers van een incompleet Gouda moeten dat nog bewijzen Dat bleek ook wel uit het betere veldspel van de Oosterwei-bewoners op veld 4 van De Jodan Boys.

Dat kwam ook tot uitdrukking in de einduitslag, een verdiende overwinning, waarbij aangetekend moet worden dat de scheidsrechter van dienst, (zonder dat er sprake is van zure druiven, want het blijft een leuk en sportief oefenpotje), Gouda niet bepaald welgezind was, Bij het eerste doelpunt voor GSV negeerde hij geheid buitenspel en zo werd de 1-1 een makkie. In het vervolg wuifde hij een 100% penalty-overtreding op Kjeld Both weg en keurde hij ook nog een glaszuiver doelpunt van dezelfde Kjeld af. Zo liep de score wat overdreven op.

Desondanks willen de spelers en begeleiding van Gouda GSV bedanken voor alweer een fijne ontvangst en de gezelligheid na afloop, van deze zoals gezegd fijne en sportieve wedstrijd.

En nu op weg naar de eerste serieuze training op zaterdag 8 augustus 2020, want er is duidelijk werk aan de winkel!

Terug van weggeweest: Laurens de Jong en Nadir Tanoti....