Gouda wint met 10-2 van SV Vogelenzang tijdens trainingskamp

Seniorcommissievoorzitter Wilco Boere besprak diverse zaken (zoals sponsoring) voorafgaand aan de wedstrijd in de kantine van SV Vogelenzang

Zaterdag 24 augustus 2019: SV Vogelenzang - SV Gouda 2-10. Doelpunten Daan de Heer 0-1 (19e minuut); 1-1 (23e minuut); Maikel Hageman 1-2 (36e minuut); Pim de Visser 1-3 (38e minuut); Dennis Nederveen 1-4 (41e minuut); Dennis Nederveen 1-5 (45e minuut); RUST; Stephan Kapteijn 1-6 (46e minuut); Daan de Heer 1-7 (49e minuut); Dennis Nederveen 1-8 (61e minuut); Dennis Nederveen 1-9 (65e minuut); Hoessein Ouahabi 1-10 (88e minuut); 2-10 (90e minuut)

Na een training vrijdagavond en één zaterdagmorgen, was het niet erg dat het gastvrije SV Vogelenzang van trainer Felix Aerts inderdaad een matige vierdeklasser bleek. Zo kon Gouda, met veel wisselen, er een leuke oefenpot spelen, waarin Dennis Nederveen met 4 goals de grootste bijdrage aan de hoge score leverde. Voor rust verdedigde Jelle Pina het Gouda-doel, na de thee Thomas Hommen.

Het prettige verblijf op Sportpark Vogelenzang werd afgesloten met een BBQ, waarbij de feestvreugde door een DJ-verhoogd werd. Na afloop konden onze mannen terugkeren naar de Stayoké in Haarlem, om van daaruit buiten de deur verder aan de teambuilding te gaan werken. Na een zuurstofrijke boswandeling zullen onze mannen aan het eind van de zondagochtend naar Gouda terugkeren.

Volgende week zaterdag 31 augustus wordt er door het eerste geoefend bij derdeklasser SV Loosduinen (13.30 uur), terwijl het tweede dinsdag 27 augustus thuis om 20.00 uur oefent tegen ONA 2. Zaterdag 31 augustus start het bekertoernooi voor het tweede thuis om 11.30 uur tegen RAS 2. Ook de jeugdteams en de lagere teams starten dan met bekerwedstrijden en vanaf 16.30 uur beginnen de eerste wedstrijden van ons jaarlijkse veteranentoernooi om de Claus Imholz Bokaal.