Gouda wint met 3-2 het oefenduel bij Floreant

Zaterdag 12 januari 2019: Floreant - Gouda 2-3. Doelp. 1-0; 2-0; Issam el Bouazatti 2-1; Daan de Heer 2-2 en Hoessein Ouahabi 2-3

In een nat en wat guur Boskoop draaide Gouda om 12.00 uur toch warm in aanloop naar de hervatting van de competitie volgende week bij Linschoten. Nadat scheidsrechter Frikken voor de aftrap geblazen had, moest Gouda er eerst nog wel even inkomen. Niet voor het eerst dit seizoen kwamen onze mannen op achterstand, maar ook niet voor het eerst werden de ruggen gerecht en werd alsnog de overwinning binnen gesleept tegen de thuis sterke nummer 4 van de 4e klasse A (12-22), overigens ver achter ongenaakbare koploper Aarlanderveen, maar wel op koers richting nacompetitie.

Volgende week wordt om 15.00 uur de belangrijke uitwedstrijd bij Linschoten gespeeld, dat gelijk met Gouda bovenaan staat in de tweede periode. Tegelijkertijd wordt SC Woerden - WDS gespeeld, dus één of beide concurrenten gaan daar in ieder geval punten verliezen.