Grote Clubactie 2021 – verkoop SUPERLOTEN

In september gaan de jeugdleden van SV Gouda weer op pad om zoveel mogelijk Grote Clubactieloten te verkopen voor onze club! Met de loten zijn prachtige prijzen te winnen èn van elk verkocht lot gaat 80% van de opbrengst naar SV Gouda.

Dit jaar willen we ook SUPERLOTEN gaan verkopen. Een SUPERLOT kost € 150 en vertegenwoordigt 50 loten. Ook hiervan gaat 80% naar de club. Maar er is meer! Aan het einde van de verkoopperiode wordt 1 superlot getrokken. De koper van dit lot mag namens de Grote Clubactie een cheque van € 5.000 overhandigen aan de club waarvan het SUPERLOT gekocht is.

Wij zijn dus op zoek naar ondernemers, bedrijven, seniorenteams en ouders van jeugdteams die (gezamenlijk) een superlot willen kopen! Voor bedrijven: het aankoopformulier is tevens de factuur.

Geïnteresseerd? Neem contact op met Kim Kreuk, penningmeester JC SV Gouda (mail: penningmeester.jeugd@svgouda.nl )