Heb jij het in je? Gratis keepersclinic bij SV Gouda!

Als keeper ben je altijd uniek! Jij hebt het beste overzicht vanuit jouw positie onder de lat en je geeft leiding aan jouw verdediging. Je mag binnen de spelregels de bal met de handen aanraken, en.... je bent de enige keeper van jouw ploeg in het veld. Hoe cool is dat!? Keepers zijn zoooo bijzonder. Wie kiest er nou vrijwillig voor om al duikend de grond op te zoeken om een bal uit de hoek te ranselen? Wie gooit zich nou vrijwillig in de baan van een vlammend schot? Een keeper is geen sluitpost, maar een echte rots in de branding voor het team. En daar hebben we er in Nederland te weinig van, terwijl we zo bekend staan om onze goede keepers. SV Gouda is daarom trots dat Martijn Oster een gratis keepersclinic verzorgt!

Werk aan je skills onder leiding van Martijn Oster. Martijn is de keeperstrainer van SV Gouda. Hij verzorgt op vrijdag, 7 mei van 11.00 uur tot 15.00 uur een keepersclinic. Ben jij (nog) geen keeper? Kom lekker proberen! Al keeper? Martijn maakt je nóg beter! Wil je meer over Martijn en zijn kijk op het keepersvak weten, neem dan even kort de tijd en kijk  hier. De clinic is voor iedereen toegankelijk! Lid of geen lid van SV Gouda.

Heb je zin gekregen om te komen, schrijf je dan snel in! Doe dat via  https://www.keepersschool-oster.nl/newpage. Anders wat in het formulier staat, is deelname aan deze clinic geheel GRATIS!

Tot vrijdag, 7 mei bij SV Gouda!

SV Gouda | Jeugdcommissie en Jeugdopleidingen