Henk en Carola en Adri Pina gaan van een welverdiend "pensioen" genieten.

Onze jarenlange kantinebeheerders Henk en Carola van Bruggen hebben aangegeven aan het einde van dit seizoen te stoppen met het kantinebeheer bij SV Gouda, Henk en Carola zijn al vele jaren betrokken in allerlei functies bij SV Gouda en vinden het nu tijd worden om een klein stapje terug te doen om wat meer vrije tijd te krijgen en een nieuwe generatie de mogelijkheid te geven om zaken over te nemen. Uiteraard blijven zowel Henk als Carola betrokken bij de vereniging en zullen we ze zeker nog wel terug zien achter de bar en blijft Henk als penningmeester actief en samen blijven ze voor buurtbewoners de koffieochtenden verzorgen in onze kantine zodra dit weer mogelijk is.

Ook Adri Pina heeft aangegeven een stapje terug te doen, Adri is wat meer op de achtergrond betrokken geweest bij het kantinebeheer en heeft gedurende vele jaren mede de inkoop gedaan voor de kantine nadat de famile Kuytering er onverwachts mee stopte, Adri zal uiteraard net als Henk en Carola betrokken blijven bij de vereniging en waar nodig bijspringen.

Op een later tijdstip zullen we uitgebreid stil staan bij het overdragen van het kantinebeheer en Adri, Carola en Henk op passende wijze danken, daar zij altijd een voorbeeld zijn geweest en nog altijd zijn, voor de wijze waarop zij invulling hebben gegeven aan het vrijwilliger zijn bij SV Gouda.

Namens het Bestuur danken wij Adri, Carola en Henk voor alle tijd, werk, hulp en steun gedurende de jaren dat de kantine op een uitstekende manier heeft gefunctioneerd en hopen dat er nu wat meer vrije tijd is om ook andere zaken aandacht te geven die het leven waard maken om te leven.

Uiteraard kan een vereniging niet zonder goede kantinebeheerders en het doet het Bestuur dan ook deugd dat per 1 juli 2020 de dames: Sandra de Gruijl en Agatha Heuvelman het beheer over de kantine gaan voeren. Momenteel worden ze beiden ingewerkt door Henk en Carola en doen ze tevens de cursus Sociale Hygiëne Horeca welke verplicht is om een kantine als bij SV Gouda te beheren.

Wij wensen beide dames veel succes in deze nieuwe functie en vertrouwen erop dat de kantine van SV Gouda wederom voor de komende jaren op een juiste wijze zal worden geleid.

Bestuur SV Gouda