Herinnering - Uitnodiging seizoenafsluiting voor vrijwilligers jeugdafdeling

[GROUP_IMAGE]

 

Jeugdafdeling sluit seizoen gepast af!

 

Nog een paar weken en dan sluiten we dit seizoen alweer af. Tot begin juni wordt er nog volop gevoetbald en gaan er nog belangrijke beslissingen vallen in enkele jeugdcompetities. In de tweede week van juni volgt het Voetbalkamp. Kortom...er is nog veel te doen. De ervaring leert dat na deze activiteiten de meeste vrijwilligers even "voetbalrust" willen hebben. En dat is zeer begrijpelijk! 

 

Om toch zoveel mogelijk vrijwilligers te kunnen bedanken, is er daarom voor gekozen om op vrijdag, 17 mei aanstaande de afsluiting van dit seizoen te organiseren. Dat doen we met de beproefde formule: een onderlinge wedstrijd en daarna gaan de vlammen aan voor de BBQ. 

 

We verwelkomen van harte al onze jeugdtrainers, leiders, grensrechters, scheidsrechters en iedereen die binnen de jeugdafdeling actief bijdraagt aan de zorg voor onze jeugdleden. En als we dan toch samen komen, kunnen we een beetje terug- en vooruitkijken.  

 

Het programma:

Aanvang onderlinge wedstrijd - 18.00 uur (er is een kleedkamer beschikbaar en er kan gedoucht worden)

Aanvang BBQ - 19.00 uur.

 

Inmiddels is per mail een individuele uitnodiging verstuurd. Mocht die niet ontvangen zijn, beschouw dit schrijven dan als deze uitnodiging. Met de gekozen datum hopen we op een grote opkomst. Mocht je verhinderd zijn, meld je dan even af bij René van Koetsveld, Voorzitter Jeugdcommissie via  renevankoetsveld@hotmail.nl. Das ook praktisch bij het inkopen van de lekkernijen. 

 

Allemaal graag tot vrijdag, 17 mei aanstaande!

 

SV Gouda | Jeugdcommissie

 

   

Gezellige afsluiting seizoen 2017/2018...


Terug
HOOFDSPONSOR SENIOREN SEL.:

OVERIGE SPONSORS:

Voetbalvereniging SV Gouda • Groenhovenpark 2 • 2803 PH GOUDA • Telefoon terrein: 0182 - 533202 • Algemene mail: info@svgouda.nl