Indeling vrijwilligerstaken 1e seizoenshelft nu bekend.

Onder de kop "vrijwilligers"links op de website is de indeling van de bar -en chaletdiensten voor de 1e seizoenshelft nu bekend, er is dit seizoen geen onderscheid meer in bar/chaletdiensten, diegenen die zich aangemeld hebben voor een van beide taken zullen zoveel mogelijk naar wens worden ingedeeld echter daar er meer leden voor de bardienst zijn dan voor een chaletdienst en beide taken vervuld dienen te worden is het mogelijk dat men een ander taak krijgt dan gevraagd.

Circa 14 dagen voor Uw taak wordt U via de mail op de hoogte gesteld van de aankomende bar/chaletdienst, verzoek is om deze mail te beantwoorden zodat de vrijwilligerscommissie zeker zijn van Uw komst.

Namens de vrijwilligerscommissie wensen wij alle leden, ouders, vrienden en familie een sportief en gezond en vooral plezierig voetbalseizoen toe.

Bestuur SV Gouda