Indelingen B-categorie (jeugd/senioren; beker & competitie) nu bekend

Vanaf vandaag heeft de KNVB West 2 de indelingen van de bekerpoules en de competitie bekend gemaakt. Deze zijn te raadplegen op de website www.voetbal.nl , indien u zich daarop aangemeld heeft.

Alle indelingen senioren vanaf team 3 en lager en alle indelingen jeugd zijn vanaf nu in te zien. SV Gouda heeft vooralsnog iets minder teams ingeschreven, vergeleken met het afgelopen seizoen; 8 seniorenteams, 18 jeugdteams en 3 meiden teams. Nog niet in het overzicht opgenomen de 7x7-teams.

Zodra er wedstrijden binnen 14 dagen gespeeld gaan worden, zal de KNVB-widget op onze website (rechts) daarmee gevuld gaan worden. Dat zal dus rond 17 augustus zijn.

We wensen onze spelers, jong en oud, veel voorpret!