Jarenlange sponsor van de Pupil van de Week, Kees Wervers, overleden

Oud lid en tot dit seizoen sponsor van De Pupil van de Week, Kees Wervers, is woensdag 8 januari 2020 na een kort ziekbed op 60-jarige leeftijd overleden. Een kleine maand geleden kreeg Kees slecht nieuws en toen is het hard gegaan. Wij wensen zijn partner en zijn drie kinderen alle sterkte toe in deze voor hen zware tijd.

Kees zal in besloten kring gecremeerd worden. Wel kan er thuis afscheid van hem genomen worden. Als wij de gegevens daarvan krijgen, zullen we die hier nog vermelden.

Wij danken Kees voor zijn belangenloze bijdragen in een reeks van jaren gedaan aan de SV Gouda, waardoor heel veel pupillen de voetbalzaterdag van hun leven mochten beleven.

Moge Kees rusten in vrede,

Ton Blonk namens de Seniorencommissie en Bestuur SV Gouda