Jeugd strijdt om de Honkoop Cup; iedere zaterdag t/m 12 december 2020

Helaas is de reguliere (beker) competitie vanwege corona weer stil gelegd. Trainen mag gelukkig nog, maar onze club wil méér doen dan "slechts" trainen. De 'knappe koppen' van de jeugdcommissie en het hoofd Opleidingen hebben zich hierover gebogen en er is een tof alternatief georganiseerd voor de zaterdagen.

Met ingang van aanstaande zaterdag 31 oktober zal de jeugd in een onderlinge mini- competitie gaan strijden om de Honkoop Cup!

Wat is de bedoeling

Alle teams die qua leeftijdscategorie bij elkaar passen, worden gemengd en zijn tot gelijkwaardige teams samengesteld.

De Onder 8 en Onder 9 teams spelen op een kwart veld een 6 x 6 toernooi. Deze wedstrijden duren 2 x 20 minuten.

De overige categorieen doen dat op een half veld in een 8 x 8 of 7 x 7 competitie. Deze wedstrijden duren 2 x 25 minuten.

Alle  wedstrijden staan gepland tussen 9.00 uur en 13.00 uur en worden geleid door onze gewaarde clubscheidsrechters.

Dit is een échte competitie en deelname is niet vrijblijvend. Alle spelers worden verwacht, net zoals bij de 'normale' wedstrijden op zaterdag. Ben je verhinderderd, dan volg je gewoon de afspraken om op tijd af te melden.

Meer informatie

Alles informatie is online beschikbaar gemaakt. Hoe mooi is dat?! De competitie-indeling, de stand, de aanvangstijden van de wedstrijden vind je via onderstaande link:

Honkoop cup

De indelingen van de teams worden uiterlijk donderdag 29 oktober gepubliceerd.

CORONA-maatregelen

De Corona-maatregelen zoals eerder gecommuniceerd, zijn onverminderd van toepassing op het clubterrein. Zie daarvoor eerdere berichtgeving hierover.

Veel plezier!

Met deze mini-competitie verwachten we een meer sportieve en leuke manier te bieden om het gemis van de zaterdagse competitie een beetje te verlichten.

Namens de jeugdcommissie en hoofd Opleidingen, Mark Bonkestoter, allemaal heel hartelijk welkom en we wensen iedereen superveel plezier toe!