Jeugdafdeling stelt coördinator aan voor de gehele afdeling

SV Gouda heeft met Dhr. Eugene Vijlbrief  een nieuw jeugdcoördinator  aangetrokken, afgelopen zaterdag werd het contract getekend in het bijzijn van de voorzitter van SV Gouda, Dhr Heuvelman,alsmede Dhr. Honkoop als afgevaardigde van de jeugdcommissie.

Dhr. Vijlbrief is afkomstig van VVSB uit Noordwijkerhout waar hij zich jarenlang heeft bezg gehouden met de jeugdafdeling en wil dit succesvol voortzetten bij onze vereniging.

Dhr. Vijlbrief is woonachtig in Leiderdorp en wordt verantwoordelijk voor de gehele jeugdopleiding, in de komende weken zal hij de tijd nemen om kennis te maken met de trainers en leiders van ieder jeugdteam en uiteraard ook met de trainers en staf van het eerste/tweede elftal van SV Gouda.

Wij wensen Dhr.Vijlbrief veel succes en plezier bij SV Gouda.

Bestuur SV Gouda