KNVB Oranjefestival jeugd geweldig succes!

SV Gouda kleurt van rood naar oranje

Even eens een keer wat anders! Op zaterdag, 12 juni was SV Gouda het terrein van een geweldig Oranjefestival als mooie afsluting van het rare seizoen. En wat een prachtochtend om op terug te kijken! Het weer hielp gelukkig ook goed mee; de lucht was blauw en de temperatuur aangenaam. Er waren heel veel enthousiaste vrijwilligers die zich voortreffelijk hebben ingezet als spel- en teambegeleiders. Maar ook onze jeugdleden waren enthousiast en hadden er vet zin in. Nadat iedereen was ontvangen en welkom geheten, startte het evenement onder leiding van organisatoren Martine en Bryce. Beiden zijn stagiaires van de opleiding Sport van het NL MBO Rijnland.

Acht leuke voetbalspellen waren in alle vroegte uitgezet op het hoofdveld en zorgden voor geweldig speelplezier. Hardschieten, poppen-schieten, siamees voetbal, skippy voetbal, voetbal-sjoelen, voetbaldans, gaten schieten en voetbaltikkertje, allemaal spelen waarin iedereen de energie flink op kon loslaten. Het programma werd door een enthousiaste host per aan elkaar gepraat. Halverwege de ochtend was er even gelegenheid om bij te komen met een drankje en oranje versnapering. Ook de enkele toeschouwers werden niet vergeten. Na afloop kregen de kinderen een echt voetbaldiploma met daarop onze Oranje-helden en een bijpassend oranje gekleurd verfrissend raketje. Het was voor iedereen die aanwezig was een super geslaagde ochtend!

De jeugdcommissie dankt alle vrijwilligers, Willem Honkoop met zijn ongekende knutselkunsten en natuurlijk organisatoren Martine en Bryce in het bijzonder voor deze geweldig geslaagde activiteit! Hieronder wat sfeerbeelden.