Korting voor u en de club bij bestellen via onzeclubwinkel.nl

Graag vestigen we nogmaals de aandacht op de mogelijkheid om op een simpele manier een extra korting te ontvangen op aankopen bij een groot aantal webwinkels, waaronder bijv. Bol.com, de Bijenkorf en Coolblue.

Indien u de aankopen doet op de diverse websites en u bent daar naar toe doorverwezen via onzeclubwinkel.nl krijgt u zelf een korting en zorgt u er daarnaast voor dat ook SV Gouda per gekocht artikel een bedrag ontvangt. Het werkt echt heel simpel en snel en bespaart u in de tijd rond de feestdagen - met veel online aankopen - wat geld en u steunt tegelijkertijd de club ermee!

Fijne Feestdagen!!

Kijkt u hier voor wat meer uitleg, maak een account aan bij onzeclubwinkel.nl en bespaar!

Het logo van onzeclubwinkel.nl staat trouwens ook op de homepage van onze site, direct onder de nieuwsberichten, en we hebben deze banner net boven de nieuwsberichten geplaatst die u direct doorlinkt naar de homepage van onzeclubwinkel.nl.