Ledenadministratie SV Gouda onder nieuwe leiding

De ledenadministratie van SV Gouda is de afgelopen jaren gevoerd door o.a Ruud Pauptit welke op afstand de administratie heeft gedaan voor SV Gouda, per 01 juni 2020 hebben wij de ledenadministratie onder gebracht bij Nico Sijrier, een gewaardeerd lid van onze vereniging en actief op diverse fronten, wij denken dat er voordeel ligt aan iemand vanuit de vereniging voor de LA zodat de communicatie eenvoudiger wordt.

Langs deze weg willen wij Ruud danken voor zijn jarenlange inzet en uiteraard Nico succes wensen in zijn "nieuwe" job.

Het mailadres van de ledenadministratie zijnde:  ledenadministratie@svgouda.nl blijft zoals het is.

Bestuur SV Gouda