Link naar "Onze Clubwinkel" nu op homepage; doe mee!

Om het makkelijker te maken bestellingen te doen via de website "Onze Clubwinkel" waar de SV Gouda bij aangesloten is, kunt u nu eenvoudig de "link" op onze Homepage aanklikken, als dat nodig is u nog aanmelden en dan doorgaan naar de webwinkel van uw keuze. De belangrijkste webwinkels doen inmiddels mee. Hierdoor ontvangt u zelf ook een leuke financiele bijdrage en als u de SV Gouda als begunstigde activeert, ontvangt uw club ook een percentage. Als alle of heel veel leden dat doen, kan dat de vereniging een aardig bedrag opleveren! Wij hopen graag dat u deze moeite wil nemen; alvast bedankt!

Uitleg:

Onzeclubwinkel.nl

Via de website  www.onzeclubwinkel.nl is het mogelijk om bij ruim 300 webwinkels met korting te bestellen. En daar zitten 'toppers' als Coolblue, Booking.com. Wehkamp en Bol.com bij.
De kortingen de u krijgt verschillen per webwinkel.

Alles wat u hoeft te doen is eenmalig aanmelden bij  www.onzeclubwinkel.nl, waarbij u dan ook SV Gouda als vereniging kiest. Om vervolgens voor de korting in aanmerking te komen dient u alleen maar via de website van onzeclubwinkel naar de desbetreffende webwinkel te gaan en dan wordt de korting bij een bestelling automatisch verrekend.

De korting wordt bijgehouden op uw account bij onzeclubwinkel en wanneer de korting de € 10,= overschrijdt kunt u het laten uitkeren.

Het mooie voor SV Gouda is dat ook de club bij elke bestelling een bedrag ontvangt. Zeker bij grotere bedragen gaat het hard met de korting, zoals bijvoorbeeld bij een verzekering of een reis.

Help je cluppie en schrijf je in bij  www.onzeclubwinkel.nl en kijk er eens rond welke winkels allemaal zijn aangesloten. Doe er je voordeel mee en help en passant ook SV Gouda nog eens. Het mes snijdt dus aan twee kanten!

Meer uitleg vindt u ook op de pagina van onzeclubwinkel.nl (klik hier)