Mutaties 2021-2022 selecties Gouda 1+2 en het nieuwe Gouda 3

(aangevuld 16 juni 2021; 11.30 uur)

Na twee door corona-maatregelen onderbroken seizoenen, ziet iedere voetballer uit naar een nieuwe start komend seizoen met hopelijk eindelijk weer een volledige competitie zoals gebruikelijk.

De corona-periode heeft ook tijd en stof tot nadenken gegeven en zo sommige spelers doen besluiten te stoppen of lager te gaan spelen. Daarom gaat Gouda weer beschikken over een ijzersterk derde team met veel routine, zoals we dat al eerder jarenlang hebben gehad.

Ook de aanwezigheid van ons nieuwe trainersduo Tim den Haan (hoofdtrainer) en Serge Uijtenhoorn, vele jaren jeugdtrainers, heeft aantrekkingskracht uitgeoefend op sommige van hun voormalige nog steeds jonge pupillen. Dat heeft ertoe geleid dat onze selectie er voor komend seizoen goed uitziet, zowel kwalitatief als kwantitatief. Weinig spelers zijn vertrokken, al is helaas gebleken dat, na zogeheten projecten van clubs in 3A (lees: geoorloofd betalen), dit zelfs al in de vierde klasse plaatsvindt.

Het overzicht van de mutaties is als volgt:

Gekomen zijn:

Erwin van der Wal                                      Olympia 1 (foto)

Soulaimane Ouhamad                               Sportlust '46 2

Xander van Riet                                         Kampong

Remyson Ceintje                                        ASWH (2; res. Hoofdklasse)

Desko Destanovic    (26)                           TOGB 1

Yefgeny Meulens                                       DCV (keeper)

Daan de Heer                                            Olympia 1

Nick van der Elburg                                   Olympia 2

Faisal Houh                                               SC Excelsior 1

Reshon Wijngaarde                                   TOGB

Soulaimane Ouhamad en Xander van Riet

Vertrokken:

Jilles Oosterom naar GSV

Jelle Pina naar Haastrecht

Pim de Visser naar Rohda '76

Gestopt::

Marvin Lekkerkerk

Pascal Tollenaar

Jeroen van de Berg

Daan de Heer en Maikel Hageman naar het nieuwe derde

Vanuit de selectie overgestapt naar het nieuw te vormen derde elftal::

Maikel Hageman

Paul Helmond

Patrick de Bont

Pieter Zorgman

Zenon van Elst

Daniel Steenis

Kamal el Mariami

Het 3e elftal zal bestaan uit 19 man. Nieuw zijn daarin Paul van Maaren, Sander de Jong, Thomas van de Kui, Dian Hofstede, Jeroen de Wild, Justin van Rooyen, Michael de Zwart, Addie van Leeuwen, Daan de Heer en Nick van der Elburg, mannen met een Gouda-verleden.

Alle nieuwe spelers welkom en we gaan op weg naar een hopelijk compleet seizoen met veel spelvreugde!