Navolging Corona - maatregelen op SV Gouda complex

SV Gouda vraagt navolging RIVM-regels

Veel velden van SV Gouda zijn niet afgesloten. Het mooie weer van de afgelopen dagen maakt het nog eens extra moeilijk de RIVM - maatregelen te volgen en dat is te merken. Net als op het landelijk nieuws maken velen gebruik van onze velden. En dat op een manier waarop dit een onacceptabel risico vormt om verspreiding van het Corona virus tegen te gaan.

Ook zonder symptomen kun je (onbewust) verspeider van het risico zijn! Daarom roepen we iedereen met klem op de landelijke maatregelen te volgen.

Onderschat het niet. Denk na, doe mee, voorkom de verspreiding, bescherm de kwetsbaren!

Blijf intussen fit, blijf gezond en let op elkaar. We hopen jullie allemaal op enig moment weer te verwelkomen bij dé club van Gouda!

SV Gouda | Bestuur en Jeugdbestuur