Nieuw Gouda 9 nu alsnog ingedeeld (bij Gouda 7)

Zoals gemeld zou de KNVB eerst afwachten of er nog een team teruggetrokken zou worden in de res. 8e klasse en anders zou het nieuwe negende alsnog toegevoegd worden aan een achtste klasse. Dat laatste is nu gebeurd en het negende is toegevoegd aan de 8e klasse 09, toevallig ook nog de afdeling van ons zevende. Deze poule bestaat nu uit 13 teams, dus zo heeft het zevende er ook twee thuiswedstrijden bij en twee extra wedstrijden te spelen.

Gouda 9 brengt ons totaal op 10 seniorenteams (met de Veteranen erbij) en dat betekent een record in dit milennium voor onze vereniging. Bepaald niet verkeerd, zeker als we zien hoe het elders in het Goudse gaat. Nogmaals een warm welkom aan de mannen van het negende, die zaterdag zullen debuteren in Krimpen aan den Lek bij het altijd lastige Dilettant 6 en wel om 15.00 uur. dilettant 6 verloor de eerste wedstrijd overigens met 3-0, dus wie weet. Mannen succes en vooral, veel plezier!