Nieuwe hoofdsponsor SV Gouda 1 is ET Electric

E.T. Electric is per 1 juli 2019 onze nieuwe hoofdsponsor voor de komende twee jaar, met een optie voor een derde jaar

E.T. Electric uit Gameren is producent en groothandel van meter- zwerf- verdeelkasten, aluminium kabel en LED verlichting voor tijdelijke installaties op onder andere bouwplaatsen, (scheeps)werven, industrie en evenementen.

Ook voor bedrijfsspecifieke wensen zoals LED verlichting op een veilige spanning bent u bij E.T. Electric aan het juiste adres.

Link naar de website: https://etelectric.nl/

We zijn blij met onze nieuwe hoofdsponsor per 1 juli 2019 en wensen hen van harte welkom bij onze mooie club en hopen op een wederzijdse langdurige en vruchtbare samenwerking.

We nemen daarmee tevens afscheid van onze twee vorige hoofdsponsoren Ford van Bunningen en Van Bodegraven en danken hen voor hun steun de laatste jaren.